instagram facebook

Er is nog ruimte in je shoppingbag

Princess in the Jungle ''het verhaal van de prinsessen'' - Jo-Anna Couture
Met mijn ontwerpen wil ik ieder meisje laten ervaren dat zij een MEESTERSTUK is! In mijn prinsessenjurken met Afro print kan ze iedere dag een prinses zijn.
Jurken, handgemaakte kleding, kinderkleding, meisjes jurken, meisjes kleding,meisjes rok.
16802
post-template-default,single,single-post,postid-16802,single-format-standard,cookies-not-set,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,columns-3,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Princess in the Jungle: Het verhaal van de prinsessen

Portia, Mimi en Lisse-Lotje, de drie nichtje met magische krachten, gaan naar de jungle. De meisjes zijn net 7 jaar geworden en leren hun magische krachten kennen. Lisse-Lotje is er achter gekomen dat ze met dieren kan praten.

Mama Becca brengt de prinsessen via de speciale reiskamer naar de jungle. Ze zijn zo zenuwachtig van de spanning dat ze elkaars handen stevig vasthouden. Een tinteling gaat door hun vinger en Portia’s zwarte haar wordt van de opwinding goud van kleur.

De deur van de reiskamer gaat open. De kamer is donker en het plafond hangt vol met sterretjes. De sterren van het heelal bewegen. Mimi fluistert tegen de andere meisjes: ”Het lijkt wel alsof we op de wereld staan”. Samen lopen ze de ruimte in, en Mama Becca drukt op een paneel met verschillende knopjes.

De deus van de reiskamer gaat weer dicht en de kamer begint te trillen. De deur aan de andere kant van de reiskamer gaat open, en de meiden zien vanuit de deuropening de jungle. Mama Becca loopt naar de deuropening en roept de meiden om mee te komen naar buiten richt de jungle.

Na lang lopen komen de nichtjes met Mama Becca aan in de jungle. Portia staart om zich heen en bewondert de omgeving. Ze vindt het landschap prachtig. Zo groen, zo fruitig, zo warm en de vogels die fluiten. Ze zegt tegen de andere meisjes: ”De wind is hier zo anders dan thuis”. Mimi houdt de handen van Portia stevig vast. Mimi vindt het allemaal nog veel te eng, ze vindt het nog steeds vreemd dat ze nu ineens in de jungle staan. Mimi weet het niet meer.

Lisse-Lotje straalt van blijdschap, en kan het niet meer geloven. In de verte ziet ze allemaal verschillende dieren lopen, zoals een leeuw, een olifant en een giraf. Er komen steeds meer dieren tevoorschijn. Lisse-Lotje ziet een jonge olifant in de verte staan met zijn slurf tussen zijn poten. De jonge olifant probeert haar grijze huid te veranderen naar groen met de hulp van groene bladeren. De jonge olifant roept: ” Waarom lukt het toch niet?!”. Lisse-Lotje ziet een verdwaalde leeuw in de verte. De verdwaalde leeuw gromt wild om zich heen. De leeuw wilt de weg niet vragen, want hij weet het toch wel. De giraf ziet de 3 prinsessen staan en wilt graag naar ze toe lopen, maar de giraf durft het niet aan. De giraf is angstig en veel te verlegen.

Lisse-Lotje roept de andere 2 prinsessen: ”Kom meiden, de dieren hebben onze hulp nodig”. Met zijn drie├źn lopen ze hand in hand naar de dieren toe. De meiden groeten de dieren die ze tegenkomen. Ze helpen de jonge klunzige olifant, de verdwaalde eigenwijze leeuw en de verlegen stille giraf.

Ben je benieuwd hoe het afloopt met de prinsessen en de dieren? Houdt dan de volgende blog in de gaten.

Blog, kleding, prinsessenjurk, bruidsjurk, rokjes, t-shirts, accessoires, afro-print, princess, jungle, rotterdam

 

Geen reactie's

Geef een reactie