instagram facebook

Er is nog ruimte in je shoppingbag

Princess in the Jungle: Het verhaal van de olifant, deel 2 - Jo-Anna Couture
Met mijn ontwerpen wil ik ieder meisje laten ervaren dat zij een MEESTERSTUK is! In mijn prinsessenjurken met Afro print kan ze iedere dag een prinses zijn.
Jurken, handgemaakte kleding, kinderkleding, meisjes jurken, meisjes kleding,meisjes rok.
16875
post-template-default,single,single-post,postid-16875,single-format-standard,cookies-not-set,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,columns-3,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Princess in the Jungle: Het verhaal van de olifant, deel 2

Teleurgesteld liep Precious langzaam uit het water en zag in de verte Leeuw Eli druk praten met drie meisjes. Nieuwsgierig liep ze dichterbij om te horen waar het over ging. Leeuw Eli was verdwaald, hij ging alleen opstap hoorde ze hem vertellen en nu was hij boos op iedereen. Precious was heel erg bang voor Eli, hij gromde heel vaak naar. Maar de drie meisjes waren helemaal niet bang, ze zaten rustig met hem te praten. Het meisje met bruin haar gaf hem zelfs een standje omdat hij hard aan het brullen was. Precious wenste dat ook zo dapper was, maar helaas was ze alleen groot en grijs. De drie meisjes hadden magische krachten en leiden leeuw Eli naar huis. Ze kregen zelfs een koninklijke titel van leeuw Eli. Deze meisjes moesten haar echt helpen. Ze verzamelde al haar moed en liep onzeker naar de meisje toe. Portia, Mimi en Lisse- Lotje zagen een grote, vieze, grijs olifant onzeker naar hun toe lopen. Ze had hier en daar nog modder plekken. Haar oren bedenkte bijna haar ogen. De Olifant kwam voor hun zitten waardoor ze iets kleiner was. Ze leek wel een grote knuffelbeer.

“Hallo, ik ben Precious en ik wil roze huidskleur, zoals je ziet ben ik vies grijs en saai. Kunnen jullie mij daarbij helpen?” De meiden staarden naar de oliefant. Lisse lotje gaf de olifant haar hand. “Ik ben lisse-lotje en dit zijn mijn nichten Portia en Mimi, wij zijn drie nichtjes met magische krachten. Maar waarom wil je roze worden, je bent toch goed zo” . “Neee” zei Precious “roze is veel mooier en nu zie ik er groot en saai uit. Ik ben elke dag vrolijk en blij maar doordat ik groot en grijs ben denkt die iedereen negatief over mij”. Lisse-lotje en Portia keken heel verdrietig naar Precious. “Maar” zei Mimi, “misschien doordat je teveel bezig bent met het veranderen van huidskleur ziet niemand wie je bent. Ik vind je heel lief”, Lisse-lotje en Portia knikten braaf mee. Daar had Precious nog niet over nagedacht. Haar ouders hadden haar altijd gezegd dat ze mooi was, maar dat geloofde ze niet. Dat zijn je ouders die moeten dat wel zeggen dacht ze. “Maar ik vind grijs echt niet mooi, ik lijk ook niet op mijn broers en zussen die zijn veel mooier dan mij”. De meisjes liepen hand in hand naar Precious toe. “We gaan je helpen om er niet meer saai uit te zien” zei Portia, Precious werd er helemaal blij van. Portia’s haar werd goud en die van Lisse-lotje werd brons. Mimi had haar magie nog niet dus haar haar bleef zwart. Olifant Precious deed haar oren over haar ogen. Precious riep Lisse-lotje “doe je ogen maar weer open, we zijn klaar”. Precious keek naar haar poten en zag geen verandering. Maar wat raar haar nagels, haar nagels waren glisterend roze. En voor haar stonden 3 kleine potjes. “Precious, je bent mooi zo als je bent, groot en grijs en heel speciaal. We hebben met onze magie, extra haar op je kop gedaan met een strikje en speciale nagelak getoverd, die gaat weg in het water en op het land glinstert. Dus je bent niet meer saai, maar sprankelend, uniek en prachtig”. Precious wist niet wat ze moest zeggen, en begon te toeteren met haar slurf en met haar poten heen en weer te springen. “Oh wat ben ik blij” riep Precious, “nu ben ik echt mezelf. Ik was zo druk bezig om anders te zijn dan mezelf dat ik iedereen over het hoofd zag. Nu kan ik me richten op iederen en mezelf zijn”. Portia, Lisse-lotje en Mimi begonnen lekker mee te springen. “Jullie zijn echt de princesess in the jungle” zei Precious, en danste vrolijk verder. De drie nichtjes met magische krachten namen afscheid van Olifant Precious, ze hadden nu Leeuw Eli en Olifant Precious geholpen. Wat een feest. Met z’n drieën wandelden ze dieper de jungle in naar op het volgende avontuur.

Geen reactie's

Geef een reactie