instagram facebook

Er is nog ruimte in je shoppingbag

Princess in the Jungle: Het verhaal van de olifant, deel 1
Met mijn ontwerpen wil ik ieder meisje laten ervaren dat zij een MEESTERSTUK is! In mijn prinsessenjurken met Afro print kan ze iedere dag een prinses zijn.
Jurken, handgemaakte kleding, kinderkleding, meisjes jurken, meisjes kleding,meisjes rok.
16838
post-template-default,single,single-post,postid-16838,single-format-standard,cookies-not-set,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,columns-3,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Princess in the jungle: Het verhaal van de olifant, deel 1

Olifant Precious was druk bezig in de modder, niet omdat ze het leuk vond, zeker niet, ze was in de modder omdat tante Kita aan tante Laredi had verteld dat modder ervoor zorgde dat je huid zacht, fruitig en lichtgroen werd. Precious wist dat ze niet moest afluisteren maar ze vind haar huidskleur zo saai. Elke dag grijs elke dag het zelfde, dat vond ze helemaal niets. Haar broers en zussen waren niet zo grijs als haar en waren ook niet zo groot. Precious viel al op als ze aan kwam lopen. Ze had vroeger geprobeerd om zich kleiner te maken door te kruipen, maar daar gingen haar broers en zussen alleen maar om lachen dus had ze besloten om dan maar aan te komen lopen in de kleur die ze mooi vond.

De modder was zo koud en zo soppig, het liefst was Precious er zo uitgerend maar wie mooi wilt zijn is moet pijn lijden. Het moeras droogde op haar huid en begon strak te trekken. Precious ging voor de zekerheid nogmaals liggen in de modder, de zon scheen fel en het voelde inderdaad verkoelend aan. Na een tijdje stapte Precious uit de modder uit, ze kon bijna niet lopen omdat de modder dik was opgedroogd. Ze strompelde naar het meertje dat niet ver gelegen lag, en sprong erin. Zo verkoelend kan water aan voelen, zo heerlijk. Precious was zo druk bezig dat ze niet had gezien dat ze de anderen dieren natmaakte. “Precious, Precious kijk nou eens uit” zei de flamingo, “je bent zo groot, en dan kijk je ook niet om je heen, ik ben helemaal onder de modder door jou. Ik weet dat je groot ben, maar je kunt best je ogen gebruiken”. Precious schaamde zich, dat had ze heel vaak gehoord, iedereen sprak haar aan hoe groot ze was, en ze kon er niets aan doen. Groot zijn is gewoon niet leuk, elke keer maar aan horen alsof het iets negatief is.

“Groot zijn betekent dat je dingen eerder ziet, dat je een rolmodel bent voor anderen, dat je wijs bent” Zei Precious tegen zichzelf. Maar dat werd nooit gezegd tegen haar, altijd klaagde iedereen maar.

Collectie, kleding, prinsessenjurk, bruidsjurk, rokjes, t-shirts, accessoires, afro-print, princess, jungle

“Sorry Pinkie”, zei Precious tegen de flamingo. “Het was helemaal niet de bedoeling. “Ik wil gewoon de modder afspoelen, zodat ik groen word”. Pinkie en de anderen dieren staarde naar haar en begonnen keihard te lachen. “Hahah, Precious groen, je blijft gewoon groot en grijs. Je bent vies van de modder maar groen ben je zeker niet”. Precious staarde naar haar spiegelbeeld in het water en was helemaal geen druppel groen geworden. De modder was van haar huid en ze was weer akelig grijs. Al die moeite voor niets en nog steeds grijs. Dit had ze iedere keer. Pinkie zei luid tegen de andere dieren “vorige keer wilde Precious geel zijn, toen ging je heel veel ananas eten, uiteindelijk bleef je maar overgeven”, en weer begon iedereen te lachen “want je had het van je tante Emine gehoord. Die is kleurenblind”. Precious begon boos met haar oren heen en weer te bewegen. Pinkie en de anderen maakten zich uit te voeten. Gemene Pinkie riep Precious haar hard na “Dat doet zij altijd mij voor gek zetten, volgende keer maak ik haar helemaal vies met modder”.

Geen reactie's

Geef een reactie