instagram facebook

Er is nog ruimte in je shoppingbag

Princess in the jungle: Het verhaal van de leeuw - Jo-Anna Couture
Met mijn ontwerpen wil ik ieder meisje laten ervaren dat zij een MEESTERSTUK is! In mijn prinsessenjurken met Afro print kan ze iedere dag een prinses zijn.
Jurken, handgemaakte kleding, kinderkleding, meisjes jurken, meisjes kleding,meisjes rok.
16810
post-template-default,single,single-post,postid-16810,single-format-standard,cookies-not-set,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,columns-3,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Princess in the jungle: Het verhaal van de leeuw

Lisse-lotje , Mimi en Portia de 3 nichten met magische krachten zijn in de jungle. Ze zien 3 dieren die hun hulp nodig hebben. Al gauw komen ze als eerst de brullende leeuw tegen die de weg niet kan vinden naar huis. Hij is zo boos. “Grrrrrr”, brult de leeuw Eli. “Ik weet de weg wel, maar hoe was het ook al weer!”

Leeuw Eli is niet erg groot van figuur, hij heeft ook zijn manen nog niet, maar hij is wel ontzettend stoer en aanwezig.

Vanochtend was hij nog bij z’n ouders, maar de jungle riep hem. Hij wilde gewoon alleen op pad, niet met z’n vader of vervelende broers. Nee, lekker alleen op stap. Terwijl iedereen sliep sloop hij weg de jungle in. Er vloog een rode papagaai de jungle in, daar wilde hij mee spelen. Maar leeuw Eli was zo afgeleid dat hij niet zat op te letten waar hij heen wandelde.

“Ik ben verdwaald”, zei Eli. “Maar ik heb van van niemand hulp nodig! IK ben leeuw Eli, prins van de jungle, zoon van de koning.” Dit is zijn land, zijn grond hoe kan hij dan verdwalen in zijn eigen koninkrijk dacht Eli.

“Waaaaaaaauw” gromde Eli, hij was zo boos en de rode papagaai was ook weg.

Lisse-Lotje zag dat de leeuw de meeste hulp nodig had.  Ze liep als eerst naar voren. “Hallo, leeuw waarom grom je zo, je maakt anderen bang”. Ik ben zo boos zegt de leeuw.

“Ik weet niet waar ik ben” zegt de Eli zachtjes. Hij keek geïrriteerd naar beneden. “Ik ben prins van de jungle en ik ben verdwaald . Dat maakt me zo boos”. En hij brulde zoooo luid dat alle dieren naar achteren deinsden. Prinses Mimi schuilt achter portia, oh wat is ze bang.

Portia twijfelde en fluisterde in Lisse-lotje’s oor, “moeten we hem echt helpen?”

Lisse lotje staart naar de leeuw en loopt langzaam naar hem toe. “Leeuw, ik ben Lisse-lotje en dit zijn mijn nichtjes Mimi en Portia. We zijn de drie nichtjes met magsiche krachten en we willen je heel graag helpen”. Leeuw Eli keek verdacht, konden deze meiden hem wel helpen? Zijn ze wel stoer en wijs genoeg. Ach wat had hij te verliezen….. “Ik ben leeuw Eli prins van de jungle, zoon van koning Makumba, mijn familie woont in het noorden van de jungle. Ik lette niet op tijdens de les van meester Kuku. Kuku?” zeggen de meiden tegelijk. Lisse-lotje, Mimi en Portia moesten keihard lachen.

“Ik lach niet hoor”, zegt prins Eli! “Ik weet de weg niet terug naar huis en hij gromde weer boos.” Er kwam stoom uit z’n de oren.

Lisse-lotje, Mimi en Portia stopten met lachten.

Lisse-lotje zei, “leeuw Eli, zullen we afspreken dat je niet meer zo boos gromt, want dat helpt de situatie echt niet.” Eli luisterde half, wat had dat nou te maken met de weg terug vinden dacht hij bij zich zelf. En hij begon te spel
en met een vliegje dat langs vloog.blog, kleding, prinsessenjurk, bruidsjurk, rokjes, t-shirts, accessoires, afro-print, princess, jungle, rotterdam

De meiden besloten in actie te komen en hun magische krachten te gebruiken. Lisse-lotje, Mimi en Portia gingen in een kring staan en hielden elkaars handen vast. Lisse-lotje’s haar werd brons en dat van Portia Goud. De zon begon feller te schijnen. Bij mimi gebeurde er nog niets. Maar Tante Becca had verteld dat dat snel zou veranderen. De magische kracht begon te werken, de nichtjes zagen in de verte het huis van Prins Eli. Voorbij de grote boom en dan naar het westen.

“Prins Eli, kom we gaan naar huis, we moeten lopen naar de grote boom.” Lisse-Lotje wees naar de grote boom.

“O ja de langs de grote boom zegt hij. die boom herken ik, meester Kuku had het nog erover. Bij de groto boom hangt er aan de linker tak een bord met een huisje erop. Nu weet ik het weer”, riep leeuw Eli, “mijn huis isaan die kant, deze boom verteld me waar ik ben. Het is de hoogste en grootste boom die er is. Kijk aan de rechterkant hangt een bordje met oma Titi eraan. Ik heb dus wel op gelet tijdens les.” Prins Eli was zo blij hij bleef maar heen en weer springen. “Ik kan weer naar huis riep hij blij. Ik weet de weg weer jullie hoeven niet met mij mee. Ik ga ook niet meer grommen want dan word ik alleen maar bozer. Dank jullie wel. Ik wil jullie iets geven. Een groot cadeau. Ik weet al wat ik jullie ga geven. Een koninklijke titel!”

“Ik geef jullie de titel Princesses of the jungle.” Lisse-Lotje straalde van blijdschap. “Door mijn magie kon ik de leeuw helpen”, zegt ze. De leeuw bedankte de 3 nichtjes nogmaals en ging naar huis. De olifant Precious had alles gevolgd en liep langzaam naar de meiden toe, “kunnen jullie mij ook helpen?Ik wil roze zijn of groen zolang het niet grijs is, kunnen jullie dit veranderen?”

Portia, Mimi en Lisse lotje keken elkaar vreemd aan. Eén nieuw avontuur is begonnen…… kom je ook mee op avontuur? Misschien al tot heel gauw….

 

Geen reactie's

Geef een reactie