instagram facebook

Er is nog ruimte in je shoppingbag

Onze werkwijze - Joanna Couture
Met mijn ontwerpen wil ik ieder meisje laten ervaren dat zij een MEESTERSTUK is! In mijn prinsessenjurken met Afro print kan ze iedere dag een prinses zijn.
Jurken, handgemaakte kleding, kinderkleding, meisjes jurken, meisjes kleding,meisjes rok.
16476
page-template-default,page,page-id-16476,page-child,parent-pageid-15484,cookies-not-set,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,columns-3,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Onze werkwijze

Alles op maat gemaakt

Kledingstukken en creaties van Joanna van Engel

Onze producten

Joanna Couture maakt unieke prinsessenjurken, rokjes, T-shirts en accessoires, gemaakt van kwalitatieve afro-print stoffen.   “Meisjes die zich prachtig voelen”, dat is ons doel. Daarnaast maken wij ook costume made jurken zoals bruidsjurken en gelegenheidsjurken. Binnenkort tonen wij meer over onze dames collectie. Ook op zakelijk gebied nemen wij projecten aan. Van gordijnen op grote schaal tot hesjes.  Ook hierover leest u binnenkort meer op onze website.

modeshow met princessenjurken van Joanna couture

4 Modellen prinsessenjurken

Ik heb 4 modellen prinsesjesjurken. Bij een order wordt het benodigde materiaal verzameld en in een ordertas gedaan. In deze tas zit ook een orderbrief waarin alle stappen die genomen moeten worden beschreven staan en daar wordt ook genoteerd wie waaraan gewerkt heeft.  Er wordt door de stagiaires patronen geknipt, gelockt, gemaakt en alles wordt vervolgens weer door iemand anders gecontroleerd.  Als de prinsessenjurk af is dan gaat de order in een leuke tas met kleurplaat en een persoonlijk briefje voor de prinses in spe.