instagram facebook

Er is nog ruimte in je shoppingbag

Over Jo-Anna - Joanna Couture
Met mijn ontwerpen wil ik ieder meisje laten ervaren dat zij een MEESTERSTUK is! In mijn prinsessenjurken met Afro print kan ze iedere dag een prinses zijn.
Jurken, handgemaakte kleding, kinderkleding, meisjes jurken, meisjes kleding,meisjes rok.
15484
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15484,page-parent,cookies-not-set,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,columns-3,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Over Joanna-Couture

Ons team & producten

Fashion designer Joanna van Engel

De geboorte van Jo-Anna Couture

Jo-Anna van Engel is mijn naam: 38 jaar, moeder van drie kinderen, partner en ondernemer. Hoewel ik altijd modeontwerper en coupeuse wilde worden heb ik een turbulente weg afgelegd voordat ik mijn droom en passie kon verwezenlijken. Technische bedrijfskunde, de lerarenopleiding Algemene economie passeerden de revue voordat ik in September 2015 uiteindelijk mijn naaiatelier mocht openen.

 

Met mijn ontwerpen wil ik ieder meisje laten ervaren dat zij een MEESTERSTUK is! In mijn prinsessenjurken met Afro print kan ze iedere dag een prinses zijn…

Joanna van Engel en team atelier rotterdam

Samenwerking Talentenfabriek 010

Mijn team bestaat uit dames van alle windstreken en leeftijden. De stagiaires doen een mode opleiding of  dienstverlening. Deze dames helpen met de voorbereiding en het maken van de jurken.
Ik werk samen met talentenfabriek 010.  Talentenfabriek 010 maakt het mogelijk dat vrouwen in de wijk weer naar school kunnen gaan, door ze een opleiding dienstverlening bij het Zadkine college aan te bieden. De dames lopen stage in het atelier en leren basistechnieken om gordijnen en kleding te maken. Samen met hen en de stagiaires creëren we mooie meesterstukken voor onze prinsesjes op de 12 naaimachines die we hebben, genoeg voor een stapel prachtige prinsessenjurken.