instagram facebook

Er is nog ruimte in je shoppingbag

Jo-Anna Couture - Jo-Anna Couture
Met mijn ontwerpen wil ik ieder meisje laten ervaren dat zij een MEESTERSTUK is! In mijn prinsessenjurken met Afro print kan ze iedere dag een prinses zijn.
Jurken, handgemaakte kleding, kinderkleding, meisjes jurken, meisjes kleding,meisjes rok.
16746
post-template-default,single,single-post,postid-16746,single-format-standard,cookies-not-set,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,columns-3,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Joanna-Couture

Wauw, ik kijk terug op een jaar met veel veranderingen en groei. Ook heb ik veel uitdagingen voor mijn kiezen gekregen die ik prima aankon. Eén van de hoogte punten zijn de modeshows die ik dit jaar heb mogen doen. Zo heb ik 24 september op de Speak Fashion modeshow mogen staan. Het was een leerzame en unieke ervaring. 3 December 2016 weer mocht ik weer knallen. Dit maal liepen mijn modellen mee op de modeshow van Locked & Loosed. Ik ben mega trots op mijn modellen. Ander hoogtepunt is mijn website die online is. Ik hou jullie graag op de hoogte van mijn collectie en activiteiten. Volg mij op instagram en facebook en check mijn website regelmatig.

Geen reactie's

Geef een reactie